Πληροφορίες

/Πληροφορίες
Πληροφορίες 2019-01-26T00:44:58+00:00
tlc

Εμπνέοντας τους επιστήμονες του μέλλοντος

Σύνδεση της Ακαδημαϊκής Κοινότητας με την Κοινωνία

Μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου παρουσιάζονται στα παιδιά με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορέσουν να κατανοήσουν σύνθετες έννοιες και να μάθουν για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι ιστοσελίδες στο ίντερνετ, να γνωρίσουν τα παράδοξα του ηλιακού μας συστήματος και να εξερευνήσουν τον γαλαξία μας, να φτιάξουν δικές τους εφαρμογές και παιχνίδια, να μάθουν για το ποινικό δίκαιο και να αντιδικήσουν σε ένα εικονικό δικαστήριο και πολλά άλλα!

Μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα του TLC, τα παιδιά θα ανοίξουν τους ορίζοντές τους σε θέματα και πεδία που τους ενδιαφέρουν, με τον πιο ευχάριστο και ταυτόχρονα δημιουργικό τρόπο.

Εκπαιδευτικα Προγραμματα

Πρωτάθλημα ρομποτικής αλλά και διαγωνισμούς προγραμματισμού και αστροφυσικής για παιδιά είναι μερικά από τα event που θα διοργανωθούν μέσα στη χρονιά. Στόχος αυτών είναι να υπάρχουν κίνητρα για τα παιδιά να αναπτύσσουν τις γνώσεις τους και να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για τις επιστήμες που τους ενδιαφέρουν.

Οι διαγωνισμοί αυτοί αφορούν παιδιά ηλικίας από 8 έως 18 χρονών

Διαγωνισμοι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

2019-06-15T20:10:39+00:00

Αστροφυσική

Γιατί η Γη έχει η εποχές; γιατί τα αστέρια κουνιούνται το βράδυ στον ουρανό; Τι είναι οι μαύρες τρύπες και ποιος είναι επιτέλους αυτός ο νεύτωνας; Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα απαντώνται μεσα από αυτό τον κύκλο μαθημάτων αστρονομίας.

Δήλωσε συμμετοχή!