Πρωτάθλημα Ρομποτικής, 2η Αγωνιστική και Eκπαιδευτήρια Ανδρεάδη!

Τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη έχουν την χαρά και την τιμή να υποδεχτούν στις 2 Δεκεμβρίου 2018 τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος Ρομποτικής. Δεκάδες μικροί επιστήμονες θα γεμίσουν τις αίθουσες του σχολείου και θα διαγωνιστούν στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ρομποτικής με σκοπό να σκαρφαλώσουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα και να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή για τη φετινή σχολική χρονιά.

Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη – 52 χρόνια προσφοράς και εξειδίκευσης στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση.

Τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη ξεχωρίζουν γιατί έχουν καταφέρει να συνδυάσουν την ελληνική παιδεία με την ευρωπαϊκή διάσταση και την παγκόσμια προοπτική. Η μάθηση συνδέεται με τη γνώση, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών μας. Η εκπαίδευση, τόσο στα Junior, παιδικός σταθμός και νήπια, όσο και στο δημοτικό εκφράζει μία φιλοσοφία που είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων εμπειρίας και μελέτης και με έμφαση τους ανοιχτούς ορίζοντες σκέψης, τις γνώσεις, την πετυχημένη εξέλιξη και την ολοκληρωμένη προσωπικότητα των μαθητών.

Τα τελευταία χρόνια τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη έχουν επενδύσει στη στήριξη ειδικών καινοτόμων προγραμμάτων που αφορούν στην τεχνολογία και την επιστήμη. Ο ειδικός τομέας του σχολείου Steam Project Andreadis δημιούργησε ένα καινοτόμο πρόγραμμα και έφερε σε επαφή τους μαθητές μας με ένα ολιστικό επιστημονικό πεδίο μάθησης. Κάθε χρόνο οι διακρίσεις και βραβεύσεις είναι μια μικρή απόδειξη της μεγάλης προσπάθειας και του υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικού έργου που προσφέρεται. Προτεραιότητα είναι η ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών και μαθητριών με στόχο την επιτυχία!

2018-12-01T11:22:19+00:00